Uber is beschikbaar in de volgende gebieden:

Maak in deze plaatsen gebruik van de uber promo code!

Vianen

Uber Schiedam

In deze gebieden een gratis rit? Gebruik de uber promo code 2015:

uber promo code ubernl20

Uber rijdt in een aantal plaatsen in Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast kan u ook gebruik maken van de diensten van Uber in de omliggende dorpen en plaatsen. Voor de actuele beschikbaarheid van Uber in uw region kunt u het beste kijken op de officiele website van UBER® Nederaland. 

Over deze website:

Let op: ”uberpromocode.nl” is géén officiele website van UBER of gelieerd aan één van de UBER merken/brands. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Werkt de code niet? Stuur dan een e-mail naar info@uberpromocode.nl of maak gebruik van de promo code van een vriend of collega. UBER is beschikbaar in een beperkt aantal gebieden in Nederland en dus niet overal beschikbaar. 

Iedereen met een UBER account kan in principe een promo code aanmaken. Hier is wel een gevalideerd UBER account voor nodig. Om gebruik te maken van een promo code heeft u een gevalideerd UBER account nodig. Deze is alleen te vergrijken via officiele appstores, zoals de Apple App Store of Android Play store. Voor een account heeft u een creditcard of geld paypal account nodig. Voor meer info kunt u kijken op www.uber.com/nl.