UberLux gaat door als UberBlack

UberLux gaat door als UberBlack

Helaas slecht nieuws voor de fans van luxe taxi ritten in Nederland. Sinds vorige maand is de UberLux er mee gestopt. Deze luxe taxi (A8 van Audi of S-klasse Mercedes) gaat voortaan door als UberBlack. Het lijkt erop dat er te weinig van die dienst gebruikt werd gemaakt. De UberLux was alleen beschikbaar in Amsterdam en omstreken.

Niet getreurd. De kans dat je een vette wagen ziet voorrijden is nog steeds aanwezig door simpelweg een Uber Black te bestellen. De prijzen zijn door de aanpassing over het algemeen goedkoper geworden. De uber pop (ook wel bekend als de ‘uber illegaal’) is al een tijdje niet meer beschikbaar. Na bakken met boetes is de goedkoopste variant nu de UberX. Chaffeurs met een slechte score en goedkope wagens worden in dit segment geplaatst. Verwacht dus een Opel Astra met blauw kenteken of een BMW 5 serie met een minder-klantonvriendelijke chauffeur.

Uber Promo Code

Ben je met een grote groep? Bestel dan de UberVan. Makkelijk als je met je vrienden een dagje naar het strand wilt en geen zin hebt in een overvolle trein. Uiteraard kun je voor alle Ubers gebruik maken van de Uber Promo Code van deze websites. Dus geniet van een fijne rit met korting via uberpromocode.nl!